Netwerkbekabeling

Netwerkbekabeling, computersystemen en telefonie

Elk bedrijf maakt gebruik van computersystemen bij de uitvoering van werkzaamheden. Deze systemen zijn vaak aangesloten op een server en beschikken over een netwerkkaart die toegang biedt tot het netwerk. Daarnaast werk je waarschijnlijk met een telefooncentrale, waarop meerdere telefoontoestellen aangesloten zijn. Netwerken voor computersystemen en telefooncentrales zijn het hart van het bedrijf en daarom helpen we je graag met de aanleg van een betrouwbaar netwerk!

Bekabeling tussen servers, computers en telefoons

De aanleg van alle bekabeling tussen de server en de computers, maar ook alle bekabeling tussen de telefooncentrale en telefoontoestellen kunnen wij voor je verzorgen. De door ons aangelegde datanetwerken worden op jouw verzoek gemeten en gecertificeerd. Hierdoor ben je verzekerd van een goed werkend netwerk!

Wij verzorgen voor jou een betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en overzichtelijk netwerk. Uiteraard kunnen wij ook een VOIP installatie voor je installeren. Met VOIP (Voice Over IP) worden de telefoongesprekken via het internet getransporteerd. Ideaal!

Glasvezel

Wij leggen bij bedrijven en woningen glasvezelnetwerken aan. Het grote voordeel van glasvezel: je kan supersnel data transporteren en kun je dus optimaal van de snelheid gebruik te maken! Met glasvezel kun je snelle externe verbindingen met andere partijen maken, zodat je snel problemen via het netwerk kunt oplossen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor datanetwerken en telefonie? Dan ben je aan het goede adres! Neem in dit geval even contact op via de website, of bel: 0413 26 40 33.