Telefonie

Telefonie, VOIP en internet

Natuurlijk wil je dat jouw telefoon- en internetverbindingen overal in je woning of bedrijfspand optimaal functioneren. Wij zorgen voor een zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld datanetwerk dat voldoet aan de laatste eisen. Zo kun je voor VOIP (Voice Over IP) kiezen. Dat is telefonie via een internetverbinding. Kortom, je hebt veel mogelijkheden, en we voorzien je daarom graag van advies.

Bekabelingsysteem

Een goed bekabelingsysteem staat aan de basis van een betrouwbaar netwerk. Snelheid, capaciteit en stabiliteit zijn daarin belangrijk. Wij maken daarom gebruik van een universeel bekabelingsysteem, waarop je zowel de telefoon als computerapparatuur kunt aansluiten. Ideaal!

Panasonic telefooncentrales

Wij zijn sub-dealer van Panasonic telefooncentrales. Elk Panasonic telecommunicatiesysteem verzorgt jouw telefoonverkeer op een kosteneffectieve en professionele manier. Het systeem is ingericht om te voldoen aan de zakelijke communicatiebehoeften en kan daarom gemakkelijk met jouw organisatie meegroeien.

Graag informeren wij je over alle mogelijkheden betreffende zakelijke communicatie. Heb je vragen, of wil je een offerte opvragen? Dat kan! Neem even contact op via de website, of bel ons op 0413 26 40 33.