Storingen

Storingen aan elektrotechnische installaties

Bij Timmers Projecten & Service snappen we dat storingen en calamiteiten zelden gelegen komen. Wij kunnen je hier dan ook tegen beschermen. Onze afdeling Service & Onderhoud heeft een ervaren team klaar staan om storingen en calamiteiten in installaties te voorkomen. En mocht zich toch een storing voordoen, dan verhelpen wij deze zo snel en efficiƫnt mogelijk!

Oplossen van storingen

Het snel oplossen van een storing is van groot economisch belang en wij zetten ons hier maximaal voor in. Zo waarborgen wij de continuĆÆteit binnen jouw organisatie. Wij staan voor je klaar en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op ons telefoonnummer 0413-26 40 33.

Onderhoudscontract en storing

Bij een onderhoudscontract gaan wij de verplichting aan om binnen 24 uur de storing te verhelpen. Als blijkt dat wij het probleem niet direct kunnen oplossen, dan zorgen wij voor een noodvoorziening. Dit geldt voor elektrische installaties, maar ook voor inbraak- en brandmeldsystemen. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hiermee heb je recht op de service van onze 24-uurs storingsdienst.

Onze storingsdienst staat dag en nacht voor je klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen. Ook in het weekend en op feestdagen kun je rekenen op onze service.

Heb je een storing of wil je een onderhoudscontract afsluiten? Dat kan! Neem dan even contact op via de website, of bel ons op: 0413 26 40 33.

Timmers sticker